Aurora Accountants en Adviseurs onderscheidt zich van andere organisaties door korte en directe lijnen met de relaties te onderhouden. Daarbij durven wij onze relaties feedback te geven, maar ook aan onze relatie feedback te vragen.

Onze adviseurs weten wat er in uw onderneming en in de branche waar u opereert speelt.

Dienstpakket

U kunt bij ons terecht voor accountancy, fiscale advisering, administratieve verwerking en salarisadministratie. Voor een goede ondersteuning is meer nodig. Ons dienstpakket is daarom ook uitgebreider. Heeft u advies nodig op gebied van personeel, pensioen, organisatie of conflicthantering dan kunt u ook bij ons terecht. Ook voor vraagstukken op internationale ondernemerschap kunt u bij onze professionals terecht.

Netwerk

Voor heel specifieke vraagstellingen kunnen wij steunen op een uitgebreid van specialisten. Onze organisatie is aangesloten bij de beroepsorganisaties voor accountants en belastingadviseurs. Door deze cominatie van uitgebreid netwerk en aansluiting bij beroepsorganisaties is de kwaliteit van de dienstverlening hoogwaardig.

Maatwerk

Iedere onderneming is uniek. Iedere persoon is uniek. Daarom verdiepen wij ons in uw bedrijf en uw wensen. Hierdoor kan de dienstverlening die wij aan u verstrekken ook als maatwerk goed op uw wensen afstemmen. Onze adviseurs zullen de tijd voor u nemen, aandachtig luisteren en de juiste vragen stellen. Onze adviezen en ondersteuning zijn daardoor altijd "op maat".

Wij hechten waarde aan een langdurige ondernemer-adviseurs relatie. Daarbij omschrijven wij onze dienstverlening ook wel als de financiele huisarts van de ondernemer. Zowel in voor- én tegenspoed kunt u bij uw persoonlijke contactpersoon terecht, die u in alle situaties optimaal zal begeleiden.